Vissza ide: Aktuális >>


Répa a szépségért

Miért főzzünk répás ételeket?

Sokáig fehér, sárga és lila változata létezett, a ma ismert narancsszínt holland kertészeknek köszönhetjük, akik új zöldségfélével akartak kedveskedni a királyi családnak, még az 1600-as években. 

Igen gazdag tápanyagokban, B1-, B2- és B6-, valamint C-vitamint tartalmaz, az ásványi anyagok közül kalcium és foszfor mellett vas is van benne. Kimagasló a béta-karotin tartalma, amely nélkül az A vitamin nem tud beépülni a szervezetünkbe.
Rendszeres fogyasztásától szebb lesz a bőröd, egészségesebbé válik a hajad és a körmöd.

Az egész évben beszerezhető sárgarépa fogyasztása ajánlott immunerősítő kúrákban, valamint kifejezetten fontos szerepet kap a szív- és keringési rendszer betegségeinek diétájában. Rendszeres fogyasztása bizonyítottan csökkenti a vér koleszterinszintjét.


Aktuális

Magamról

A tornáról

Speciális tornák

A stúdióról

Árak

Órarend

Képgaléria

Elérhetőségek