Speciális tornák


Torna túlsúlyos hölgyeknek.

 

1. Heti 2 órában szeretnék foglalkozni a túlsúlyos hölgyekkel. Meggyőződésem, hogy a túlsúllyal küszködő emberek is érzik, hogy nem jó a közérzetük. Lassúbb a mozgásuk, nehezebben hajolnak, könnyebben elfáradnak, kevesebbet bírnak. Tudják, hogy többet kellene mozogniuk. Ezért sokan elhatározzák, hogy tesznek valamit magukért, és nagy akarattal, még nagyobb elhatározással elmennek egy sportlétesítménybe.

Itt aztán szembesülnek a számukra lehető legrosszabbal.

Sok a tőlük sokkal vékonyabb ember, akik a gyakorlatokat is sokkal jobban bírják, és a küllem sem utolsó. Ennek köszönhetően, még az akaraterejét megnyugtatja néhány órán való részvétellel, de aztán feladja. SOHA TÖBBÉ NEM MEGY MOZOGNI.

Én ezzel a felismeréssel szeretnék segíteni azoknak, akik valóban komolyan gondolják a mozgás fontosságát. Számukra szervezek egy heti 2 órából álló turnust, ahol hasonló emberek, hasonló problémákkal küzdenek. Reményeim szerint, kevésbé éreznék magukat feszélyeztetve.

A mozgást szeretném étrendi tanácsokkal is kiegészíteni, és így az eredmény garantált.

Torna nyugdíjas hölgyeknek 

 

2. Azoknak az „idősebb” nyugdíjas nőknek is szeretnék heti két alkalmat felajánlani, akik nem idősek ugyan, de magukról azt állítják. Szeretném megmutatni nekik, hogy milyen sok változást hozhat a rendszeres mozgás. Szeretném, ha a szemléletmódjuk megváltozna, és újra éreznék azt a sok lehetőséget, ami még vár rájuk.

Torna túlsúlyos, vagy hirtelen nőtt gyerekek számár

3. A túlsúlyos, vagy a hírtelen nőtt gyerekekről sem szeretnék megfeledkezni. Mint pedagógus, pontosan tudom, hogy az iskolai testnevelés nem megfelelő a gyerekek fejlődésének. Különösen nem az, az elhízott, vagy a hírtelen megnőtt gyerekek számára. Ez az az időszak, amikor a hírtelen bekövetkezett növekedés, vagy a súlygyarapodás miatt gyakran gerincferdülés következik be. Számukra a megfelelő mozgás nagyon fontos. Mindig sajnálom azokat a gyerekeket, akik elhízva bandukolnak az utcán, és ilyenkor szeretnék azonnali segítséget nyújtani számukra. Heti egy órában akarok a gyerekekkel foglalkozni.

Amennyiben érdekel a fent említett lehetőség, hívj és én készséggel válaszolok.

Aktuális

Magamról

A tornáról

Speciális tornák

A stúdióról

Árak

Órarend

Képgaléria

Elérhetőségek