Magamról


erzsike68 éves pedagógus vagyok. Két gyermekem, és öt unokám van. A második házasságomban élek, így a családom újabb két gyerekkel és három unokával bővült.

12 éve annak, hogy az egészségmegőrző torna oktatása főfoglalkozásommá vált. Ez annak volt köszönhető, hogy nálam is, mint nagyon sok 40 éven felüli embernél, jelentkeztek a különféle egészségügyi problémák. A stresszel teli életmódomnak egyenes következménye volt, hogy súlyos szívritmus zavarral kerültem kórházba. Ezután kaptam egy szívizomgyulladást. Jelentkeztek az ízületi problémák. Fájt a hátam, a derekam, a vállam. Mivel vékony csontozatú vagyok és a bőröm is fehér, természetesen a csontritkulás sem került el. Én is ugyan úgy, mint mindenki más, orvostól orvosig jártam, ettem a méregdrága gyógyszereket, de a közérzetem ettől nem javult.

Ezután a legjobb természetgyógyászokat kerestem meg. A várt eredmény így sem következett be.

Aztán tornázni kezdtem, és az életem egyre inkább megváltozott. Rájöttem, hogy ezekre, a problémákra csakis a megfelelő mozgás jelenthet megoldást. Elvégeztem az Alizetics Egészségmegőrző és Alakformáló tanfolyamot, és így jutottam el ahhoz az elhatározáshoz, hogy a torna oktatásával segítséget adjak azoknak az embereknek, akik hasonló problémákkal küzdenek, mint én küzdöttem.

A rendszeres tornámnak köszönhetem ugyanis, hogy a szívem megerősödött, és a fent említett szívritmuszavar nem okoz problémát. A derék, a hát és a gerincfájdalom is a múlté. A csontritkulás legfontosabb gyógyszere pedig a mozgás.

Így, most 68-évesen elmondhatom magamról, hogy jókedvű, energikus vagyok.

Aktuális

Magamról

A tornáról

Speciális tornák

A stúdióról

Árak

Órarend

Képgaléria

Elérhetőségek