A tornámról


a_tornarolAz általam kialakított gyakorlatsor magába foglalja a gerinc-, az intim-, zsírégető- és alakformáló tornát.

Ezért, az általam vezetett torna nagy segítséget jelent a mozgásszegény életmódot élőknek, a mozgásszervi betegségben szenvedőknek, / még a gerincsérveseknek is!/ a depressziósoknak, stresszes, hajszolt életet élőknek. De segítséget tudok nyújtani a fogyni vágyóknak, a terhes kismamáknak, a túlsúlyos gyerekeknek, azoknak, akik feszesedni szeretnének, vagy csak egészségesebben szeretnének élni.

Nézzük, hogyan.

Az egy órás torna lassú mozdulatokra épül. Ennek köszönhetően nem terheli meg a vérkeringést, a légzést, de alaposan megmozgatja az izmokat, az ízületeket. Minden egyes órán elindulunk a nyaktól a kar, a mell feszesítésén át, a derék karcsúsításával, a has, a csípő, a fenék, a comb feszesítésével, a hátizom erősítésével, a gerinc nyújtásán át eljutunk a boka ízületeinek az átmozgatásához. Ennek köszönhetően a test minden felületi és mélyen fekvő izmait, valamennyi ízületét megmozgatjuk, megdolgoztatjuk. A belső szerveinket masszírozzuk, így az anyagcserét felgyorsítjuk, a méh izmait pedig erősítjük.

E rövid leírásból is látszik, hogy egy intenzív munka folyik az óráimon, és ezért az eredmény sem maradhat el. Azért sem, mert igen nagy hangsúlyt fektetek a javításra. Az óráimon, kiscsoportos oktatás folyik, és ez lehetővé teszi, hogy mindenki mozdulatát figyelemmel tudjam kísérni. Fontos, hogy minden mozdulat a helyén legyen, mert csak így érhetjük el a megfelelő eredményt. / Gondolok a reumatikus problémák kezelésére, az alakformálásra. /

Ezért nyugodtan kijelenthetem, hogy a rendszeres torna következménye: a tünetmentes jó közérzet, a szép tartás, a jó alak, a feszes test. 

Aktuális

Magamról

A tornáról

Speciális tornák

A stúdióról

Árak

Órarend

Képgaléria

Elérhetőségek